Landelijk Overleg Fiscalisten

Stichting Landelijk Overleg Fiscalisten (LOF) is een samenwerkings- verband tussen alle landelijke fiscale studieverenigingen. De volgende verenigingen zijn opgenomen in het LOF:

Groninger Fiscale Eenheid, Groningen
T.F.V. De Smeetskring, Tilburg
Porta Adriani, Amsterdam
Pecunia Non Olet, Leiden
F.S.V. In Fiscalibus
FIRST Maastricht, Maastricht
R.F.V. Christiaanse-Taxateur, Rotterdam
FSVU, Amsterdam

De Stichting beoogt activiteiten voor alle fiscale studenten in Nederland te organiseren. Daartoe is de Stichting oprichter en beheerder van het fiscale studentenmagazine van Nederland, Forfaitair.

NOB/LOF Scriptieprijs

De NOB/ LOF scriptieprijs wordt jaarlijks uitgereikt tijdens het LOF Congres. Studenten fiscale economie of fiscaal recht die aangesloten zijn bij een van de fiscale studieverenigingen kunnen meedingen om deze prijs die €2.500 bedraagt. Daarnaast zal de winnende scriptie in boekvorm worden gepubliceerd en uitgegeven door Kluwer in de NOB/LOF-scriptiereeks.

Check de site voor meer informatie: www.nob.net/noblof-scriptieprijs-0

LOF Congres

Elk jaar vindt rond september het LOF-congres plaats. Dit vindt elk jaar in een andere stad plaats. Tijdens de dag kun je verschillende lezingen bijwonen, kantoren ontmoeten, studenten uit andere steden ontmoeten en genieten van een heerlijke lunch en diner. De dag wordt daarna feestelijk afgesloten.

Dit jaar, 2023, zal het LOF-congres op 22 september gaan plaatsvinden in Rotterdam!

The Future of Taxation! Dit jaar is de keuze van het thema gevallen op de toekomst. Verschillende sprekers zullen hun blik werpen op de aspecten rondom het toekomstbeeld binnen de fiscaliteit. Meer informatie over deze dag is hier te vinden.

Meld je nu snel aan!