Kantoorbezoek

Een van de beste manieren om een kantoor te leren kennen is door middel van een kantoorbezoek. Samen met andere leden gaan nemen een kijkje in de dagelijkse praktijk van een fiscaal kantoor, om zo erachter komen hoe het eraan toe gaat. Na afloop van het bezoek is er vaak een kleine borrel, waarbij er de kans is om werknemers te spreken onder het genot van een drankje. Op de wijze komt u erachter of het kantoor bij u past.

Recruitmentdiner

Onder het genot van een hapje en een drankje zitten studenten en werkgever aan tafel, om zo met elkaar kennis te kunnen maken. De setting is redelijk informeel en er is ongeveer plek voor vijftien à twintig studenten. Veel van de leden zitten al in de masterfase en kunnen zich via dit evenement goed oriënteren op de arbeidsmarkt.

Tentamentraining

Als voorbereiding op de tentamens, organiseren we trainingen die ervoor zorgen dat u goed voorbereid van start gaat. Dit gebeurt in samenwerking met onze partnerkantoren, welke de training zal verzorgen. De training vindt meestal plaats op de universiteit in combinatie met een kleine lunch.

Lezing

Naast het reguliere onderwijs vragen we professionals uit de praktijk om onze leden wat extra’s bij te brengen op het gebied van de fiscaliteit. Deze lezingen hebben een inhoudelijk karakter en zijn bedoeld om de fiscale kennis te vergroten & de leden te enthousiasmeren. Van een lunchlezing op de universiteit tot een kroegcollege, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Studiereis

Jaarlijks gaat FSV In Fiscalibus de landsgrens over om de fiscaliteit te verkennen in het buitenland. De reis, welke ongeveer een week in beslag neemt, bevat een gevarieerd programma. Zo bezoeken we fiscale kantoren en ander formele aangelegenheden, maar is er ook tijd voor sightseeing en ontspanning. Een mooie week welke zeker niet gemist mag worden!

Activiteiten

Naast alle studiegerelateerde evenementen is het soms ook tijd voor wat ontspanning. Maandelijks organiseren we een borrel waar iedereen, reünist of lid, welkom is. Daarnaast organiseren we leuke activiteiten, een jaarlijks kerstdiner en nog veel meer. Houd de agenda in gaten voor de nieuwste activiteiten