De studievereniging zou niet kunnen bestaan zonder haar commissies. F.S.V. In Fiscalibus telt drie commissies. Elk jaar wisselen deze commissies tijdens de bestuurswissel, maar leden kunnen zich door het jaar heen ook aanmelden.

Activiteitencommissie

Deze commissie organiseert elk jaar het kerstdiner en de eindejaarsactiviteit. Daarnaast wordt ook elke maand een wisselende activiteit georganiseerd, met een borrel.

Huidige leden zijn: Eline van Cranenbroek, Louise Tirion, Marloes Camps en Heleen Golstein Brouwers.

Bestuurscoördinator: Iris van Doormalen.

Reiscommissie

Elk jaar in het najaar maken wij een studiereis met een groep van rond de 20 leden en 2 docenten. De commissie kiest zelf de bestemming uit. Eerdere bestemmingen waren New York, Lissabon en Boedapest. De commissie regelt de reis, verblijf en de activiteiten gedurende de week.

Huidige leden zijn: Dylan Croon, Nicolette Logger, Karin Schrijver, Tim van de Burgwal en Muzaffer Gedik.

Bestuurscoördinator: Lisa Kamp

Kascontrolecommissie

Deze commissie heeft een kleine, maar zeer belangrijke taak. Het is namelijk belangrijk dat de financiën van de studievereniging structureel gecontroleerd worden.

Huidige leden zijn: Milou Velda en Muzaffer Gedik.

Ook in een commissie?

Zin gekregen om ook actief te worden in een commissie? Stuur een e-mail naar bestuur@fsvinfiscalibus.nl met welke commissie je interesse heeft en waarom. In principe wisselen de commissies in maart, maar het kan voorkomen dat een commissie een extra plek over heeft.