Project Description

Werkstudent fiscaal – HLB Van Daal Gemert

 

Win-win situaties, daar word jij blij van. Bijvoorbeeld: kennismaken met de verschillende facetten van de fiscaliteit, en tegelijkertijd studeren. Dat kan bij HLB Van Daal.

Vanaf de zomer 2021 zoeken wij een nieuwe collega! Je bent dan wel een werkstudent, maar je wordt overal bij betrokken en bent écht onderdeel van het team, als volwaardige collega. Tijdens je universitaire studie wil jij je breed oriënteren op het gebied van de fiscaliteit of wellicht weet je al precies welk specialisme jouw past. HLB Van Daal heeft een team van generalisten en specialisten en dus alle mogelijkheden voor jou om de theoretische leerstukken tijdens je studie, toe te passen in de praktijk. De casussen in je tentamens worden ineens ‘echt’ met goede interne begeleiding van onze collega’s.

Je kunt erop vertrouwen dat je iedere dag weer iets nieuws leert. Maar ook dat je er nooit alleen voor staat. Onze manier van werken is ‘samen-werken’. Met de klant, met je directe collega’s, de andere HLB-kantoren in Nederland en met het (inter)nationale netwerk van experts. Samen werken wij aan morgen.

Wat we verder bieden 

Goede interne begeleiding en ondersteuning.

Hoogste kwaliteit en deskundigheid.

Steeds weer nieuwe uitdagingen..

Over jou…

Studeert WO Fiscaal Recht of Fiscale economie.

Nauwkeurig en kwaliteitsgericht.

Leergierig en enthousiast

Over ons…

HLB is een advies- en accountantsorganisatie. Met de expertise uit haar wereldwijde netwerk adviseert het kantoor met name familiebedrijven en MKB in de regio over financiële gezondheid, groei en soms zelfs internationale stappen. In Nederland heeft HLB 5 onafhankelijke kantoren, met in totaal 16 vestigingen en 425 medewerkers. Ieder kantoor is nauw betrokken bij de ondernemers in de regio en heeft een eigen karakter.

Maak kennis met één van deze 5 onafhankelijke kantoren; HLB Van Daal

HLB Van Daal biedt het beste van twee werelden: de prettige kleinschaligheid van een regionaal/lokaal advieskantoor én de slagvaardigheid en brede expertise van een (inter)nationale organisatie. We hebben ruim 250 medewerkers; van accountants tot fiscalisten en HR-specialisten verdeeld over vijf kantoren in Brabant en Limburg. Dat zorgt ervoor dat we alle disciplines en specialistische kennis in huis hebben. Together we make it happen!

Je maakt primair deel uit van onze vestiging Gemert met ruim 45 medewerkers ; een mix van jonge, talentvolle mensen en ervaren professionals. De sfeer is informeel. Er wordt hard gewerkt, maar we maken ook graag tijd voor ontspanning. Bij HLB Van Daal krijg je de kans om je te blijven ontwikkelen in een dynamische omgeving en bij te dragen aan het succes van veel ondernemingen. Je krijgt veel verantwoordelijkheid, met ruimte voor persoonlijke groei en goede carrièreperspectieven.

Wil jij samen met ons werken aan morgen? Stuur ons dan je CV en motivatie. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!