Project Description

Werkstudent btw

 

Studeer jij fiscaal recht of fiscale economie (WO) en wil je de geleerde theorie direct in de praktijk brengen? Dan is onze vacature voor werkstudent btw iets voor jou!

Voor onze groeiende btw-praktijk zijn wij op zoek naar een werkstudent die ervaring op wil doen in ons fiscale team. Als werkstudent btw ondersteun je je collega’s bij complexe btw-aangiften en het voorbereiden van adviezen voor zowel klanten in Nederland als in het buitenland. Daarnaast ondersteun je bij due diligence onderzoeken.

Door de veelzijdigheid van onze klanten en werkzaamheden maak je breed kennis met de btw. Denk hierbij bijvoorbeeld aan btw-vraagstukken rondom onroerend goed, (internationale) handel, de zorgsector en de publieke sector (inclusief gemeentelijke sportbedrijven).

Wat verwachten we van jou?

We verwachten van jou dat je:

 • bezig bent met je master fiscaal recht of in de afsluitende fase van je studie fiscale
  economie (WO) bent;
 • 8 tot 16 uur per week beschikbaar bent;
 • sterk communicatief vaardig bent.
 • Daarnaast vinden we het belangrijk dat je leergierig en nieuwsgierig bent en goed bent in samenwerken. Wij werken graag met collega’s die diepgang hebben en zich kwetsbaar op durven stellen.

Wat je van ons mag verwachten

Behalve dat wij verwachtingen van jou hebben, mag je ook iets van ons verwachten:

 • wij geven je de ruimte om je talenten tot volle bloei te laten komen
 • goede secundaire arbeidsvoorwaarden
 • ontwikkelingsmogelijkheden
 • een fijne werksfeer waar hard werken en plezier hand in hand gaan
 • afwisselend en uitdagend werk
 • Bij ons staat je persoonlijke ontwikkeling centraal. Werken bij Stolwijk Kelderman betekent staan voor verantwoordelijkheid, innovatie en toekomstgerichtheid.

Wie worden je directe collega’s?

In de basis zijn wij gespecialiseerd in accountancy en fiscaliteit, maar we werken anders dan een traditioneel accountantskantoor. Bij ons staat realtime inzicht in en betrokkenheid bij onze klanten en hun cijfers centraal. Zo kunnen we samen met onze klanten kansen creëren en doelstellingen realiseren. Wij bieden onze klanten een verrassend veelzijdig aanbod van specialistische ondernemersdiensten, allemaal toegankelijk vanuit één vertrouwde adviseur. Onze brede kijk op ondernemerschap maakt het verschil voor duurzaam succes bij onze klanten. Vanuit ons kantoor in Doetinchem staan we klaar om onze klanten het specialistische advies te geven waar zij behoefte aan hebben. Stolwijk Kelderman: verrassend veelzijdig.

En… we geven je nóg meer!

Stolwijk Kelderman is lid van Stolwijk Kennisnetwerk. Stolwijk Kennisnetwerk is een groep van samenwerkende specialisten op het gebied van accountancy, hr, procesoptimalisatie & it, integriteitsmanagement, herstructurering en overnamebegeleiding. Naast onze organisatie zijn ook Stolwijk Kelderman, Vitacon Luteijn, TLA Advies, Stolwijk Philipsen, Stolwijk PietersBerg en Stolwijk vanWijk vertegenwoordigd in ons kennisnetwerk. Behalve je directe collega’s krijg je dus ook een achterban van maar liefst 180 collega’s met uiteenlopende specialisaties. Dankzij deze unieke manier van samenwerken kunnen wij ondernemersuitdagingen omzetten in werkbare oplossingen. En niet te vergeten… we kunnen heel veel van elkaar leren. We zijn een gemoedelijk team, we staan voor elkaar klaar. Of je nu werkt vanuit Zevenaar, Doetinchem of Wijchen, we zijn één team en dat voel je.

Meer weten of solliciteren?

Wil je meer weten over deze functie? Neem dan telefonisch contact op met Elsbeth Adams, Adviseur Werving & Selectie, zij is bereikbaar via 06-10016218. Je kunt je vragen ook naar haar mailen.  Wil je solliciteren? Leuk! Dat kan via de button hieronder.

Sollicitatieproces

Wij schakelen snel: nadat we je sollicitatie ontvangen hebben krijg je binnen een week een reactie. De eerste kennismaking vindt plaats bij ons op kantoor met een collega van de fiscale praktijk en met Elsbeth. Een eventueel tweede gesprek plannen we in met twee andere teamleden. Zijn we allemaal nog steeds enthousiast over onze mogelijke samenwerking dan volgt een arbeidsvoorwaardengesprek. Daarna kun je aan de slag!

Reageren op deze vacature is mogelijk t/m 30 september 2020.

Solliciteer nu!