Project Description

VAN DOORNE | YOUNG TALENT CLASS 2023

 

Ben jij een enthousiaste, leergierige, creatieve teamplayer? En wil jij ervaren wat het betekent om advocaat(-fiscalist) of kandidaat-notaris bij Van Doorne te zijn? Op 16 en 17 november krijg jij die mogelijkheid tijdens de zevende editie van onze Young Talent Class.

 

Gedurende twee dagen ervaar jij hoe het is om te werken bij Van Doorne. Samen met een groep studenten ga jij aan de slag met een juridisch vraagstuk van een van onze cliënten. Onder begeleiding van jonge advocaten, fiscalisten en notarissen werk je in een team aan een advies waar je deze cliënt echt mee helpt. We stellen jouw creativiteit, oplossend vermogen en teamspirit op de proef: samen gaan jullie uiteraard voor de best mogelijke oplossing voor de cliënt! Daarnaast zijn er genoeg informele activiteiten om kennis te maken met deze cliënt en onze collega’s. Zo krijg je het beste beeld van onze dagelijkse praktijk!

 

Aanmelden?

Ben jij masterstudent of derde- of vierdejaars WO bachelorstudent Nederlands Recht, Notarieel Recht of Fiscaal Recht? Meld je dan aan vóór 25 oktober 2023 via de website van Van Doorne . We ontvangen graag je CV, bachelor/master cijferlijst, stagebeoordelingen (indien je hierover beschikt) en een motivatiebrief. Op basis van je stukken besluiten we of we je uitnodigen om het online assessment te maken. Met het assessment testen we je cognitieve vaardigheden. Na afronding van het assessment laten we je binnen enkele dagen weten of jij bent geselecteerd voor de Young Talent Class 2023.

 

Save the date

Gesolliciteerd? Dan vragen we je rekening te houden met de volgende data:

  • Aanmelddeadline: 25 oktober

Eerste selectie bekend: 27 oktober

  • (Flexibele) deadline assessment: tussen 27 oktober en 1 november

Uitnodiging deelnemers: 3 november

  • Young Talent Class 2023: 16 en 17 november

 

Vragen? Neem contact op met Anna Booij, via 06-27238376 / Booij@vandoorne.com.