Project Description

Dirkzwager is een topspeler.  

Gemotiveerde fiscale en juridische specialisten leveren geïntegreerde dienstverlening. Kennis ontwikkelen en vooral kennis delen speelt een centrale rol in alles wat wij doen. Op deze manier geven wij juridische en fiscale dienstverlening een nieuwe dimensie.

Dirkzwager is de grootste fiscale en juridische dienstverlener buiten de Randstad.

Onze kantoren in Arnhem en Nijmegen tellen 140 juristen en fiscalisten die in een inspirerende  omgeving samenwerken. De fiscale afdeling van Dirkzwager bestaat uit ongeveer 15 fiscalisten en is gespecialiseerd in de volgende rechtsgebieden:

  • vennootschapsbelasting
  • inkomstenbelasting
  • btw
  • overdrachtsbelasting
  • loonheffingen / sociale verzekeringen
  • internationaal belastingrecht
  • verhuurdersheffing

Daarnaast heeft Dirkzwager ook een aangiftepraktijk.

Wij bedienen met name (middel)grote en beursgenoteerde ondernemingen, zowel nationaal als  internationaal. In nauwe samenwerking met de juridische secties van Dirkzwager worden daarnaast  vastgoedondernemingen, zorginstellingen, familieondernemingen met hun aandeelhouders en  (semi-)overheden van fiscaal advies voorzien.

Dirkzwager stelt jouw ontwikkeling centraal.  

Dirkzwager investeert in jou. Bij ons ga je leren, maar vooral ook doen. Vanaf het begin word je meegenomen in de dagelijkse praktijk. Je wordt direct betrokken bij het adviseren van onze cliënten, dit betekent dat je onder andere fiscale adviezen voorbereidt, aangiften vennootschapsbelasting en  inkomstenbelasting opstelt en ontwikkelingen in fiscale jurisprudentie onderzoekt. Ook woon je  interne cursussen bij, ben je aanwezig bij het vaktechnisch overleg en drink je op vrijdag met ons een borrel!

Dirkzwager maakt graag kennis met jou.  

Wil jij onze praktijk ervaren en jezelf ontwikkelen? Streef jij naar het hoogst haalbare en heb jij een gezonde dosis humor en nuchterheid? Zit jij in de eindfase van jouw bachelor of ben jij  masterstudent? Meld je dan nu aan voor een stage!

Stage lopen is mogelijk op ons kantoor in Arnhem. Het is eventueel mogelijk een fiscale stage te combineren met een stage binnen de advocatuur of het notariaat.

Onze stagevergoeding bedraagt € 1050,- bruto voor twee maanden. Woon je ver weg? Wij bieden  een huisvestingsvergoeding van maximaal € 400,- netto per maand of een reiskostenvergoeding.

Procedure  

Solliciteer door het invullen van het sollicitatieformulier op onze website. Upload jouw  motivatiebrief, CV, (ongeschoonde) cijferlijsten en eventuele eerdere beoordelingen. Op basis van  deze stukken vindt een selectie plaats. Daarna word je uitgenodigd voor een gesprek met de stagecoördinator voor fiscaal advies en onze recruiter Loes Vink. Na afloop van het gesprek hoor je  dezelfde week nog of jij stage bij ons mag lopen!

Denk eraan in de brief te vermelden wat jouw beschikbare periode is.

Voor meer informatie kijk op werkenbijdirkzwager.nl

Vragen? Neem contact op!

Loes Vink, recruiter

recruitment@dirkzwager.nl 

026 – 353 84 68