Project Description

Junior Belastingadviseur

Kantoor: Lochem

Aantal uur: 32 – 40 uur  

Link: https://www.werkenbijacconavm.nl/vacatures/junior-belastingadviseur-agro-lochem

Is this (y)our job?

Zet jij de eerste stap naar een succesvolle carrière als belastingadviseur?
Wij helpen je alles uit jezelf te halen!

Hi Young Talent, jij zoekt ons! Tenminste, als je een ambitieuze aanstormende belastingadviseur bent die alvast een vliegende start in de praktijk wil maken.

Een blik in jouw toekomst
Het is donderdagochtend 08:00 uur als je op kantoor aankomt. Het is nog rustig want niet iedereen is een ochtendmens. Eerst: koffie. Verse Peeze koffie. Want niemand wordt gelukkig van slechte koffie, toch?

Je dag start met een overleg: welke zaken lopen er en loopt alles volgens planning? Daarna staat er een meeting met een collega Belastingadviseur op de planning, hij moet een complexe agrarische aangifte voor zijn klant verzorgen. Jij kijkt, denkt en rekent mee, zo help je je collega terwijl je er ook veel van opsteekt. Win-win!

Omdat je het leuk vindt om ook zelf agrarische klanten te adviseren heb je na de lunch een afspraak gepland staan met een klant. Je adviseert de klant op basis van de fiscale wet- en regelgeving. Na de klantafspraak verwerk je nog een belastingaangifte.

Aan het eind van de middag heb je een overleg met je leidinggevende. Even een heads up: Hoe gaat het? Wat gaat goed en welke stappen wil je nog zetten?

Zo het is mooi geweest voor vandaag, tijd om met een aantal oud studiegenoten te gaan eten! (Of je gaat lekker thuis Netflixen, dat vinden we ook goed.)

Hoe jij het verschil gaat maken
Dit doe je door onze klanten verder op weg te helpen met fiscale vraagstukken. Je signaleert mogelijkheden en je adviseert proactief. Dit doe je natuurlijk niet alleen, je werkt nauw samen met collega’s uit andere vakgebieden. Wij helpen jou namelijk graag op weg om het verschil te maken!

Waarom wil je dit niet missen?
Natuurlijk omdat je gewoon een goed salaris krijgt, maar vooral omdat je bij ons echt goed werk kunt doen en we je helpen alles uit jezelf te halen.

Kwaliteit staat bij ons boven kwantiteit, daarom krijg je bij accon avm de tijd en ruimte om je werk echt goed te doen. Ook helpen we je met onze accon avm academy en persoonlijke coaching om jezelf nog verder te ontwikkelen. We geloven dat goed in je vel zitten cruciaal is om goed te kunnen presteren. Daarom heeft een goede werk-privé-balans prioriteit en krijg je 30 vakantiedagen zodat je op tijd een welverdiende pauze kunt pakken. Tenslotte vinden we een gezellige, informele werksfeer net zo belangrijk als die goede kop koffie in de ochtend.

Jouw profiel 

  • Je bent contactueel sterk, zelfstandig, klantgericht en hecht veel waarde aan professionaliteit en collegialiteit;
  • Daarnaast heb je bij voorkeur een afgeronde WO opleiding Fiscale Economie (FE) of Fiscaal Recht (FR) en/of minimaal een HBO opleiding Fiscale Economie of Fiscaal Recht;
  • Je bent 32-40 uur per week beschikbaar;
  • Je hebt zichtbare affiniteit met de agrarische sector.

Wat wij bieden 

  • Ruimte voor jou als persoon.
  • Work & play; het is meer dan werk alleen.
  • accon avm academy voor je persoonlijke ontwikkeling.
  • Inspirerende werkomgeving.
  • Dicht bij de ondernemer.
  • Enthousiaste collega’s en gedreven ondernemers.

Klaar voor een vliegende start?
Solliciteer dan nu bij accon avm, wij zijn heel benieuwd naar je! Voor vragen en/of opmerkingen mag je contact opnemen met onze Campus Recruiter Danique Gruithuijzen via 06-23607344 of d.gruithuijzen@acconavm.nl .