Project Description

Masterstudent fiscaal (± 8-16 uur p/w)

 

Ben jij leergierig en gedreven in je fiscale masterstudie? En wil je naast je studie alvast praktijkervaring opdoen in een open en gezellig team? Dan zoeken wij jou!

 

Wat ga je doen?

Je hebt al veel theoretische kennis en bij ons ga je jouw kennis in de praktijk brengen. Je krijgt de kans om je stapsgewijs te ontwikkelen tot allround belastingadviseur. Vanaf dag 1 start je met het voorbereiden van fiscale aangiften en adviezen. Uiteraard gooien we je niet in het diepe. Je start dan ook met eenvoudige vraagstukken. En je wordt hierbij uitstekend gecoacht en begeleid door onze ervaren belastingadviseurs. Ze maken je wegwijs binnen onze organisatie en met onze veelzijdige manier van werken. Ze volgen nauwlettend jouw ontwikkeling, sparren met je en dagen je uit om het beste uit jezelf te halen.

 

Wat bieden we jou?

Je wordt onderdeel van ons leuke, informele team met een fijne werksfeer. Voor zaken als een VrijMiBo, leuke teamuitjes en andere (sportieve) events, ben je bij ons ook aan het juiste adres. We investeren volop in jouw ontwikkeling. Door goede begeleiding, coachgesprekken en vaktechnische trainingen, maar ook door je – via onze Grip Academy – een meerdaags coachingstraject aan te bieden. Hierin ga je, samen met je collega’s die in dezelfde carrièrefase zitten, aan de slag met persoonlijke ontwikkeling. Uiteraard kun je rekenen op flexibiliteit qua uren, een prima salaris en een mooi pakket met overige arbeidsvoorwaarden (denk aan: ruimte voor een goede work-life balance, 30 vakantiedagen, etc.).

 

Wat heb je ons te bieden?

Je bent leergierig, integer en een gezellig persoon. Je bent analytisch sterk en je communiceert makkelijk. Je beheerst de Nederlandse taal vanzelfsprekend uitstekend, en goede beheersing van de Engelse taal is een pré. Verder werk je nauwkeurig en ben je dienstverlenend ingesteld. Ook heb je een flexibele instelling en kun je goed samenwerken. Een gezonde dosis humor is verder van harte welkom.

 

Grip in het kort

  • Een middelgroot accountants- en advieskantoor met ca. 65 enthousiaste medewerkers.
  • Een compleet dienstenpakket: accountancy, pre-audit service, fiscaal advies, juridisch advies, strategisch advies, corporate finance, HR- en salarisadministratie en ondernemen over de grens.
  • Wij zijn aangesloten bij SRA, NBA en RB. Internationaal zijn we aangesloten bij Kreston Global.
  • Wij zijn GRIP: Gedreven | Resultaatgericht | Inventief | Persoonlijk.
  • Werken bij Grip is samen voor resultaat gaan. Grip is één team. Dat betekent werken in een open cultuur, waarin samenwerking wordt verlangd en ondernemerschap wordt beloond.

 

Wil jij ons team komen versterken?

Stuur dan je cv en een korte motivatie naar Petra Kooy via hrm@gripadviseurs.nl. Eerst meer weten? Ook dan kun je bij Petra terecht via (0316) 250333.

 

Grip staat voor grip