Project Description

 

Heb jij 2 tot 3 jaar werkervaring als fiscalist of belastingadviseur en wil je je graag verder ontwikkelen? Dan komen wij graag in contact met jou! 

Wij zoeken een

belastingadviseur / fiscalist

Met jouw fiscale kennis en bagage ga je aan de slag met de diverse fiscale vraagstukken van onze klanten. De focus ligt daarbij met name op vragen van mkb-ondernemers, zowel over hun onderneming(en) als over hun persoonlijke situatie. 

Wij zorgen ervoor dat we jouw werkzaamheden afstemmen op jouw kennis en ervaring én dat je steeds uitgedaagd blijft. Je begint met het ondersteunen van onze senior belastingadviseurs. Jullie bedenken samen oplossingen en werken deze uit in concrete adviezen. 

Daarnaast werk je intensief samen met je accountancycollega’s; zij weten jou al heel snel te vinden als fiscale vraagbaak. Ook schakel je regelmatig met je juridische collega’s en de collega’s van de afdeling salarisadministratie. En heb jij de ambitie om (op den duur) zelf met klanten om tafel te gaan en hen te adviseren? Dan bieden we jou daarvoor de groeiruimte en de juiste tools.

Wat bieden wij jou?

Als onze nieuwe collega kun je allereerst rekenen op een warm welkom van ons team. Je collega’s maken je graag wegwijs binnen onze organisatie en met onze veelzijdige manier van werken. Bij Grip ben je direct onderdeel van een leuk, informeel team met een fijne, open werksfeer. 

Daarnaast investeren wij volop in jouw ontwikkeling. Bijvoorbeeld met coachgesprekken en vaktechnische trainingen, maar ook door je een uitgebreid coachtraject aan te bieden via onze Grip Academy. Hierin ga je, samen met collega’s in dezelfde carrièrefase, aan de slag met thema’s als persoonlijke effectiviteit, mensenkennis en communicatieve en adviesvaardigheden. Ook voor zaken als een vrijmibo, leuke teamuitjes en andere (sportieve) events, ben je bij ons aan het juiste adres. 

Wij bieden jou een mooi salaris, afhankelijk van opleiding en ervaring. Daarnaast kun je natuurlijk rekenen op een mooi pakket met aanvullende arbeidsvoorwaarden (denk aan: ruimte voor een goede work-life balance, 30 vakantiedagen, een goede pensioenregeling, een autoregeling, flexibiliteit, etc.). 

Wat heb jij ons te bieden?

Je bent een vlotte, gedreven en analytisch sterke teamplayer die zich graag verder wil ontwikkelen tot allround fiscalist. Je bent proactief, denkt klantgericht en je communiceert gemakkelijk. Ook ben je nauwkeurig, leergierig en steeds nieuwsgierig naar de ontwikkelingen op jouw vakgebied. Je hebt een afgeronde universitaire opleiding Fiscaal Recht of Fiscale Economie en bij voorkeur minimaal 2 tot 3 jaar relevante werkervaring. Een gezonde dosis humor is van harte welkom. 

Grip in het kort

  • Een middelgroot accountants- en advieskantoor met circa 65 enthousiaste medewerkers.
  • Een compleet dienstenpakket: accountancy, fiscale en juridische advisering, fusies en overnames en salarisadministratie.
  • Wij zijn aangesloten bij SRA, NBA en RB. Internationaal zijn we aangesloten bij Kreston Global.
  • Wij zijn GRIP: Gedreven | Resultaatgericht | Inventief | Persoonlijk.
  • Werken bij Grip is samen voor resultaat gaan. Grip is één team. Dat betekent werken in een open cultuur, waarin samenwerking wordt verlangd en ondernemerschap wordt beloond.

Meer weten over werken bij Grip?

Wij vertellen je er graag meer over! Kijk op werken bij Grip of mail je vragen naar hrm@gripadviseurs.nl. Of bel naar Petra Kooy (HRM), telefoon (0316) 250333.

Ben jij de belastingadviseur / fiscalist die wij zoeken?

Stuur dan je motivatie en cv naar hrm@gripadviseurs.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Petra Kooy (HRM), telefoon (0316) 250333.