Project Description

(Afstudeer)stage KroeseWevers

Wil jij graag jezelf ontwikkelen en meer kennis opdoen op fiscaal gebied? Studeer je hbo Fiscaal Recht en Economie, wo Fiscaal Recht of een soortgelijke opleiding? Ben jij communicatief vaardig en ben je er nauwkeurig in je werk? Dan is dit de stageplek die bij jou past!

Op de volgende vestigingen hebben wij per september 2021 stageplekken beschikbaar:

  • Doetinchem,
  • Oldenzaal,
  • Enschede.

Hoe ziet je stageweek er uit?

Wanneer je bij KroeseWevers start op de fiscale afdeling, werk je direct in een enthousiast en gedreven team van Belastingadviseurs. Samen met je collega’s bezoek je cliënten en behandel je diverse fiscale vraagstukken. Hierdoor kun je direct je theoretische kennis in de praktijk brengen!

Stagiaire Jet over haar ervaring bij KroeseWevers

Jet Olde Nordkamp, stagiaire op de fiscale afdeling over haar ervaring van deze stage: “Tijdens de theoretische fase van mijn studie heb ik veel geleerd, eindelijk mocht ik het geleerde in de praktijk brengen. Dit wilde ik natuurlijk nergens anders doen dan bij KroeseWevers. KroeseWevers sprak mij het meeste aan tijdens de stagemarkt op het Saxion, omdat ik het als een fijne en gezellige organisatie zag. Een organisatie waar je voldoende ruimte en mogelijkheden hebt om te groeien.

Vanaf september 2018 loop ik stage op de aangiftepraktijk bij KroeseWevers in Oldenzaal. Naast interessant en leerzaam is het er ook enorm gezellig. Goed contact hebben met collega’s is voor mij erg belangrijk en daarin ben ik bij KroeseWevers met mijn neus in de boter gevallen. Vanaf de eerste dag heb ik mij welkom gevoeld en de ruimte gekregen om mezelf te zijn, vragen te stellen en te groeien. Je wordt bij KroeseWevers behandeld als volwaardige collega. “

De werkzaamheden tijdens je stageperiode:

De Fiscale afdeling van KroeseWevers adviseert mkb-ondernemers op het gebied belasting en btw.

Tijdens de stageperiode:

  • verzorg en controleer je zorgvuldig aangiften en bijbehorende aangiftewerkzaamheden;
  • bereid je aangiften inkomsten-, vennootschaps- en omzetbelasting voor;
  • controleer je aanslagen;
  • schrijf je een bezwaarschrift of bereid je deze voor;
  • verzorg je communicatie die nodig is voor aangiften en bezwaarschriften;
  • ontwikkel en verdiep je jouw kennis op fiscaal gebied door vaktechnische overleggen.

Stagebegeleiding

Tijdens je volledige stageperiode word je begeleid door één van je fiscale collega’s.

Meld je nu aan!

Spreekt deze bovenstaande omschrijving je aan en zou je graag op één van onze bovenstaande vestigingen willen stagelopen? Stuur dan je motivatiebrief, je CV en de vestiging van jouw voorkeur naar hr@kroesewevers.nl.

Vanwege de (privacy)gevoeligheid van informatie binnen deze functie, is het noodzakelijk om een screening toe te passen. De screening bestaat uit het afgeven van een goedgekeurde Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).