Project Description

Afbeeldingsresultaat voor grant thornton

In het kort

Wie: Je hebt een (bijna) afgeronde master fiscaal recht of fiscale economie.
Wat: Een startersfunctie die doorgroeimogelijkheden biedt tot adviseur.
Waarom: Ruimte om te kunnen groeien in de fiscaliteit binnen een persoonlijke en open werkomgeving.
Waar: Jouw standplaats is Arnhem.

De functie: Junior Belastingadviseur

Als junior belastingadviseur assisteer je de (senior) adviseurs bij de voorbereiding van fiscale adviezen. Deze adviezen gaan bijvoorbeeld over ondernemingsvormen, herstructureringen en leenverhoudingen. Ook stel je aangiften inkomsten- en vennootschapsbelasting op. Tot slot help je mee om de fiscale aspecten van jaarrekeningen te controleren in samenwerking met onze accountants. Je zult werkzaamheden verrichten voor ondernemingen in diverse branches binnen het (hogere) MKB-segment, dga’s en vermogende particulieren. Als junior belastingadviseur leer je om complexe materie naar eenvoudige, praktische oplossingen te vertalen. Daarbij benader je een opdracht altijd vanuit de grondgedachte dat de uitwerking moet passen bij de klant. Vanzelfsprekend ben je professioneel en tactvol in de omgang met onze klanten en andere externe relaties.

Wij zoeken

• Je hebt een (bijna) afgeronde master fiscaal recht of fiscale economie en jij bent per september 2018 beschikbaar.
• Je hebt cijfermatig inzicht en een pragmatische instelling.
• Je beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden.
• Je beschikt over een uitstekend analytisch vermogen.
• Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in schrift en woord.
• Je herkent jezelf in onze CLEARR kernwaarden: collaboration, leadership, excellence, agility, respect, responsibility.

Wij bieden: ruimte voor groei

Uiteraard ben je verzekerd van aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Daarnaast bieden wij je een kans om te leren en te groeien binnen een dynamische omgeving met enthousiaste collega’s. Om ervoor te zorgen dat jij keer op keer excellente kwaliteit en service kan leveren is er veel aandacht voor opleidingen zowel intern als extern (NOB), volg je onze traineegame en hechten wij veel waarde aan “training on the job”. Daarnaast neem je deel aan het Vaktechnisch Overleg, op je eigen vestiging en landelijk.

Enthousiast voor de functie van Junior Belastingadviseur?

Wil jij ruimte krijgen om te groeien binnen Grant Thornton? Solliciteer dan als junior belastingadviseur via de sollicitatie button. Wil je meer weten over de vacature? Neem dan contact op met Ilona Douma via 088 67 69 771.

Locatie

Arnhem

Contactpersoon

I. Douma
T: (088) 6769 771