Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

All aboard!
Op 25 mei 2018 kun jij laten zien dat jouw zeebenen goed genoeg zijn ontwikkeld om de spectaculairste maritieme omstandigheden te weerstaan tijdens de Meijburg Sail Challenge 2018! Naast gezelligheid is natuurlijk ook het competitieve element belangrijk, want wie zit er dit jaar in de winnende boot en mag de beker in ontvangst nemen?

Sail away!
Met de felbegeerde beker als hoogste doel zal er flink moeten worden gestreden. Samen met je WO fiscale én notariele medestudenten neem je deel aan zeilraces, waarbij het er uiteraard om gaat de beste tijd neer te zetten. Heb jij geen zeilervaring? Geen probleem. Olympisch wedstrijdzeiler Roy Heiner en zijn professionele team staan klaar om alle deelnemers met raad en daad bij te staan. Zo heeft ieder team kans om vol voor die overwinning te gaan!

Ahoy!
Na de zeilwedstrijden hebben wij nog een feestelijke avond voor de boeg. Onder het genot van een heerlijk buffet zal het beste zeilteam worden gehuldigd. Vervolgens zullen wij de dag afsluiten met een spetterend feest, dat natuurlijk de uitgelezen kans vormt om op informele wijze kennis te maken met de aanwezige Meijburgers.

Doe jij met een team mee?
Bij een teaminschrijving is er plaats voor maximaal 6 teamleden, dient elk teamlid zich via MijnWaarligtjouwtax te registreren en daarbij de gezamelijke (originele) teamnaam in te vullen.

Busvervoer
Je hebt de mogelijkheid gebruik te maken van collectief busvervoer vanuit de volgende steden: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Groningen, Maastricht, Leiden, Tilburg en Nijmegen. Tijdens het inschrijven kun je aangeven dat je hier gebruik van wilt maken. Enkele dagen voor het evenement ontvang je meer informatie over de opstaplocaties en vertrektijden.