Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Waarde leden,

De regering heeft de maatregelen verder aangescherpt wat helaas voor ons als vereniging zal betekenen dat wij in de nabije toekomst geen fysieke evenementen kunnen organiseren, maar wees niet getreurd! Er zijn gelukkig nog andere mogelijkheden om elkaar te blijven zien.

Met deze reden zullen wij voor de leden een pubquiz organiseren. Deze activiteit zal 29 oktober a.s. tussen 20:00 en 21:30 uur plaatsvinden achter uw laptop. Wij zullen ervoor zorgen dat alle leden die woonachtig zijn in Nijmegen, worden voorzien van de nodige drankjes en versnaperingen. De leden die buiten Nijmegen wonen kunnen een tegemoetkoming van 7,50 euro per persoon ontvangen. Wel is hiervoor vereist dat u de bon van aankoop naar de bestuursmail stuurt.

Niet te vergeten: zorg ervoor dat u bij de RSVP van het evenement aangeeft wat uw adres is. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de leden die in Nijmegen wonen ook werkelijke de te consumeren goederen zullen ontvangen.

 

Hoogachtend,

Rafaël van Zwam | Ab-actis h.t.

Disclaimer: Onze evenementen vinden plaats onder voorbehoud. Het kan dus mogelijk zijn dat deze vanwege omstandigheden geen doorgaan kunnen vinden, hier zult u tijdig van op de hoogte worden gesteld.

RSVP

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.