Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Beste leden,

 

Zoals tijdens de eindactiviteit groots is aangekondigd, zal F.S.V. In Fiscalibus dit jaar afreizen naar Jordanië. Deze reis zal plaatsvinden van 12 tot en met 19 oktober 2019. We willen jullie vooraf al wat belangrijke informatie geven over de reis voor een goed verloop.

 

De aanmeldingen zullen geopend zijn van 5 tot en met 12 september. Dit kun je doen door een mailtje te sturen naar bestuur@fsvinfiscalibus.nl onder vermelding van je naam en studentnummer. Er zijn in totaal 16 plaatsen beschikbaar naast het bestuur en de reiscommissie. Zoals in de ALV is goedgekeurd, zal bij te veel aanmeldingen een loting plaatsvinden. Leden die een keer mee zijn geweest naar een kantoorbezoek zullen één lot extra in de loterij krijgen. Voor de aanmelding is van belang dat je op 1 september nog studerend bent aan de universiteit. 

 

De eigen bijdrage voor deze fantastische reis is maar €350,-. Dit is in ieder geval inclusief de vlucht, het hotel, de activiteiten, het eten en drinken (non-alcoholisch). Tot 12 september kun je je kosteloos afmelden, maar daarna is je aanmelding definitief en blijft de eigen bijdrage verschuldigd.

 

Het is mogelijk om van Student Life één keer in je studietijd een subsidie te krijgen ter waarde van €100,- voor een studiereis buiten Europa. Wij zullen dit gezamenlijk aanvragen en daarom horen wij graag bij de aanmelding of je hier gebruik van mag/wilt maken. Dit bedrag zal na de reis dan overgemaakt worden naar jullie.

Meer informatie kun je vinden op: https://www.ru.nl/studenten/student-life/naar-het-buitenland/groepsstudiereizen/

 

Voor de reis zelf is het van belang dat je paspoort op 19 oktober nog minimaal zes maanden geldig is. Daarnaast kun je er alvast over nadenken of je je wilt laten vaccineren voor deze reis. Volgens de GGD zijn er geen verplichte vaccinaties maar zijn er wel een aantal aanbevolen, namelijk DTP en Hepatitis A.

Meer informatie kun je vinden op: https://www.ggdreisvaccinaties.nl/land/jordanie

 

Tot slot is het belangrijk om te weten dat op 26 september (14.15-15.30 uur) tijdens de pauze na de werkgroepen omzetbelasting een verplichte informatiebijeenkomst is waarin we het een en ander duidelijk zullen maken over de invulling van de reis, de gebruiken en inpaktips. Dus blok deze datum vast in je agenda.

 

Wij hebben er heel veel zin in en zien jullie aanmeldingen graag tegemoet! Als er nog vragen zijn, kun je altijd een mailtje of appje sturen.

 

Met vriendelijke groet,

Reiscommissie