Laden Evenementen

Beste gewaardeerde leden, reünisten, ere- en buitengewoon leden,

Met grote opwinding en trots nodigen wij jou uit voor een schitterende avond ter ere van de oprichting in 2009. Het is een bijzonder moment waarop we samen willen komen om de herinneringen te koesteren, oude vriendschappen te vernieuwen en een toost uit te brengen op de toekomst.

Locatie: Brouwerij de Hemel, Nijmegen
Datum: Vrijdag 19 april 2024*
Entree: €15

(Let op! Vol is vol. Inschrijving via de link is geen garantie voor aanwezigheid)

18:30 – 19:00: Inloop

19:00 – 21:00 uur: Culinair Genieten

We trappen de avond af met een feestelijk diner, waar de smaakpapillen verwend zullen worden met verrukkelijke gerechten. Een uitgelezen kans om onder het genot van heerlijk eten en drinken de verhalen van vroeger op te halen en nieuwe herinneringen te maken.

21:00 – 01:00 uur: Feestelijke Hoogtepunten

Na het diner gaan we naadloos over in een bruisend feest vol muziek, dans en entertainment. Een avond vol vreugde en festiviteiten, waar we stilstaan bij de hoogtepunten van de afgelopen 15 jaar en samen toewerken naar een nog stralendere toekomst.

Flexibele Deelname

Je hebt de vrijheid om te kiezen tussen het diner, het feest, of beide. We willen je vriendelijk verzoeken om je zo snel mogelijk aan te melden via de knop bovenaan deze e-mail.**  Een vroege aanmelding helpt ons niet alleen bij het organiseren van een onvergetelijke avond, maar geeft ons ook een goed inzicht in de benodigde kosten.

Laat deze speciale gelegenheid niet aan je voorbijgaan. Kom samen met medeleden en oud-leden ons 15-jarig jubileum vieren. We kijken ernaar uit om jullie allemaal te verwelkomen op 19 april!

*Ja, je leest het goed – een maandje eerder dan gepland, want wie houdt er nu van wachten?

**Aanmelden is mogelijk tot 1 maart.

Aanmelden is mogelijk via de volgende link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSchc3uovei4V3WSpGkxyKer9CCCZALZp5-cK4Vdfdcvq4GyhQ/viewform?usp=sf_link

 

Hoogachtend,

Isabel Sinac | Ab-actis