Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Waarde leden,

De 352ste dag van dit jaar, oftewel vrijdag 18 december 2020, zal het grote FSV In Fiscalibus kerstdiner plaatsvinden. Op deze prachtige dag pakken wij zo grootschalig uit dat u het niet kan maken deze illustere bijeenkomst te missen. Helaas is Covid-19 nog altijd niet verslagen en kunnen we niet gezamenlijk dineren. Dit zal dan ook een rouleer diner vanuit huis worden. Mensen mogen ditmaal met maximaal 2 personen bij elkaar gaan zitten. Het eten zal bestaan uit 3 rondes waarbij u iedere ronde met een aantal andere mensen ingedeeld zal worden om te eten. De vierde ronde komen we tezamen om af te sluiten met een verrassing. Indien u aan onderstaande voorwaarden voldoet kunt u zich aanmelden.

We verwachten van iedereen dat zij hun foute kerstoutfit aan zullen doen en anders wordt het een liedje zingen.

Daarnaast dient iedere deelnemer 5 euro over te maken naar NL25 ABNA 0433 4220 09 t.n.v. FSV In Fiscalibus. Met deze kleine bijdrage wordt een goed doel gesteund dat op de avond van het diner bekend zal worden gemaakt. Dit geld dient u over te maken vóór vrijdag 18 december 2020!

Het diner zal grotendeels bereid worden door Glaswerk. Let op dat dit alleen het eten betreft, drinken dient u zelf te regelen. Indien u mee doet aan het diner, dient u op 18 december omstreeks 17:00 uw gerechten op te halen bij Glaswerk (Hobbemastraat 2, Nijmegen). Indien u speciale dieetwensen of allergieën heeft en mee wilt eten, dient u dit zo spoedig mogelijk aan het bestuur door te geven. Het maakt dus niet uit waar u woont, zolang u maar in de gelegenheid bent om uw eten op te halen.

Het menu is onderaan deze mail te vinden. Tevens zal op de dag zelf het programma voor de avond alsook het rouleersysteem middels de mail bekend worden gemaakt. U dient zich uiterlijk 15 december te hebben aangemeld. Vergeet niet bij het aanmelden u keuze door te geven door bij elke ronde één gerecht van de gerechten aan te vinken.

Ik hoop met u allen het glas te kunnen heffen.

Met vriendelijke groet,

Nikki Graaf | Assessor I

TLDR

  • Vrijdag 18 december 2020 omstreeks 18:00 beginnen we met eten.
  • Uiterlijke aanmelddatum: 15 december.
  • Vrijdag 18 december 2020 omstreeks 17:00 eten ophalen bij Glaswerk (Hobbemastraat 2, Nijmegen).

RSVP

Tickets are not available as this evenement has passed.