Laden Evenementen
  • Dit event is voorbij.

We kennen ze allemaal: de belastingdienst. Ons kennen ze (helaas?) ook, maar weten zij ook dat jullie stuk voor stuk top-fiscalisten zijn? En weten jullie dat de belastingdienst een hele populaire werkgever is? Kom er achter! Volgende week!

Woensdag 25 april zal de inhousedag van de belastingdienst plaatsvinden. Het evenement staat al even op de website, maar het programma werd helaas vandaag pas bekend gemaakt. We hopen dat wij, ondanks deze late mail, toch met een mooie groep studenten aanwezig kunnen zijn. De belastingdienst heeft flink uitgepakt:

13:30 Inloop (inclusief melden bij de beveiliging).
13:45 Bedrijfspresentatie
14:30 Workshopronde 1
15:30 Pauze
15:45 Workshopronde 2
16:45 Afsluiting +borrel

De locatie van de inhousedag is Rijkskantoor De Knoop en dit kantoor ligt tussen het Beatrixtheater en het Rabobank Hoofdkantoor. Het pand ligt dmv een trap direct aan de loopbrug (het adres is hier Knoopplein 1, het officiële adres is Croeselaan 14).

Let op: net als het vorige kantoorbezoek zullen we een groepsticket kopen voor leden die geen gratis ov hebben. Reiskosten zijn geen belemmering voor dit kantoorbezoek. Heb je je aangemeld en wil je gebruik maken van de groepsticket, dan wil ik je vragen dit aan ons door te geven.

RSVP

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.