Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Waarde leden,

Donderdag 26 november a.s. is de dag waarop dank wordt gezegd voor de oogst en allerlei andere goede dingen. Deze dag staat in de volksmond ook wel bekend als Thanksgiving. Deze bijzondere en mooie dag willen wij graag samen met u op een gepaste wijze vieren. Zoals u vast wel weet wordt het grootste deel van de oogst gebruikt voor de productie van een geweldig bier. De beste manier om deze dag te vieren is dan ook door een flinke hoeveelheid alcohol weg te werken. Dit gaan wij coronaproof en op zeer educatieve wijze bewerkstelligen.

Voor 15 leden hebben wij een cocktail workshop geregeld die plaats zal vinden via Zoom. Een ervaren Amsterdamse cocktailmaker zal ons begeleiden bij het maken van een drietal cocktails. U hoeft zich alleen maar aan te melden en de ijsblokjes in te slaan, verder zal alles voor u geregeld worden. De drank en shaker zal bij u thuis worden afgeleverd en verdere praktische informatie omtrent de Zoom call ontvangt u woensdag 25 november.

Meld u dus snel aan en noteer donderdag 26 november (20:00-22:00) in uw agenda. Wij hopen u allen dan te zien en vol is helaas ook echt vol, dus wees er snel bij!

Hoogachtend,

Rafaël van Zwam | Ab-actis h.t.

RSVP

Er zijn geen tickets meer beschikbaar omdat dit event reeds is begonnen/voorbij is.