Project Description

Wij zijn voor onze vestigingen in Waalre, Rosmalen, Waalwijk, Dongen, Schijndel, Gemert en Valkenburg doorlopend op zoek naar nieuwe collega’s voor de functie van:

Junior Belastingadviseur

Ben je toe aan een goede werk- en privé balans? Wil je de regie van je carrière in eigen handen? Vind je het leuk om verantwoordelijk te zijn voor een mooie klantenportefeuille? Houd je van afwisseling en geen dag die hetzelfde is? Dan is deze functie iets voor jou! Kom werken bij de leukste werkgever van het zuiden!

Wij zijn HLB Witlox Van den Boomen
Wij gaan voor groots en daar wil je bij zijn!

De twee multidisciplinaire adviesorganisaties HLB Van Daal en WVDB zijn gefuseerd en worden wereldwijd ondersteund door het internationale HLB-netwerk. Dit zorgt ervoor dat onze gedreven medewerkers zich groots kunnen ontwikkelen. Een nieuwe organisatie waar grootse dingen gaan gebeuren en waar energie vrijkomt. We groeien in omvang, maar groter worden is niet het doel. We worden vooral enthousiast van de grootse impact die we als adviseurs en accountants samen kunnen maken. We helpen jou je ambities waar te maken.

Jouw functie als Junior Belastingadviseur

Als Junior Belastingadviseur werk je in een multidisciplinair team dat regionale klanten fiscaal en financieel adviseert en ontzorgt. Je krijgt de mogelijkheid om kennis te maken met alle facetten van de fiscale praktijk. Doordat je bijblijft op het gebied van fiscale ontwikkelingen, kun je klanten met de meest uiteenlopende vragen helpen. Denk bijvoorbeeld aan herstructureringen, fusies en overnames, bedrijfsopvolgingen, het opstellen van overeenkomsten, estate-planningen, aangiften van inkomsten- en vennootschapsbelasting of fiscale vragen over bitcoins. Jij doet waar jij goed in bent, zodat jouw klanten zich volledig kunnen toeleggen op waar zij goed in zijn: ondernemen. Je ondersteunt de (senior) belastingadviseurs bij het tot stand komen van een advies, onderzoekt fiscale mogelijkheden en toetst deze aan de regelgeving. Als onderdeel van het leerproces stel je zelfstandig aangiften op, verricht je de daaruit voortkomende werkzaamheden en onderhoud je contact met de klant en jouw directe collega’s.

Je zult komen te werken op ons kantoor in Dongen, vlakbij Tilburg en Breda. Hier werken we samen met een hecht team van junioren tot senioren en de afwisseling in jouw taken is enorm. Zo is geen enkele dag hetzelfde en kun jij ook met regelmaat mee naar de klant. Het team van Dongen bestaat in zijn totaliteit uit ongeveer 35 medewerkers, waaronder 8 collega’s op de fiscale praktijk. Binnen HLB Witlox Van den Boomen werken er ongeveer 100 fiscalisten in totaal, verspreid over de andere zes vestigingen in Noord-Brabant en Limburg. Hier zal je ook met regelmaat mee optrekken tijdens een vaktechnisch overleg. Zo leer je alle fijne kneepjes van het vak en werken we samen aan jouw ambitie!

 

Waarmee daag jij ons uit?

 • Je hebt een fiscale WO-opleiding afgerond en al enige ervaring opgedaan.
 • Je hebt de ambitie om je te blijven ontwikkelen – in je vak en als mens.
 • Je kiest bewust voor een kantoor dat dicht bij klanten staat – letterlijk en figuurlijk – en dat zich maatschappelijk betrokken toont.
 • Je zet jouw talent en ervaring graag in voor de ontwikkeling en groei van onze organisatie.
 • Je bent zeer accuraat en gefocust op kwaliteit.
 • Je bent een echte teamplayer.

 

Wat kunnen wij jou bieden?

 • 30 vrije dagen op basis van een fulltime dienstverband.
 • Informele sfeer waar hard gewerkt wordt, maar waar we ook zorgen voor een goede werk/privé balans.
 • Een professionele organisatie die een stevige automatiseringsslag heeft doorgemaakt, zodat we de meest innovatieve oplossingen in huis hebben.
 • We werken samen aan jouw ambitie om door te groeien richting bijvoorbeeld een ervaren adviseur.
 • Legio doorgroeimogelijkheden in diverse richtingen (fiscaal, juridisch, accountancy) en steeds weer nieuwe uitdagingen.

 

Wij kijken uit naar jouw reactie!
Heb je verder nog vragen naar aanleiding van deze vacature? Dan kan je deze stellen aan Jeroen Jacobs, jeroen.jacobs@hlb-wvdb.nl, +31 881 948 136. We kijken ernaar uit je te ontmoeten.

Direct solliciteren? Reageer dan door op de button solliciteren te klikken bovenaan de pagina.
Nieuwsgierig naar onze organisatie? Neem snel een kijkje op onze bedrijfspagina op LinkedIn!