Project Description

The Power of Being You!

Of je nu in de startblokken staat van jouw carrière of meer ervaren bent, voor jou is er volop ruimte om je te ontwikkelen en je eigen pad te bepalen. Werken bij RSM betekent werken binnen een professionele, groeiende organisatie waarin

jij als persoon centraal staat en jij je welkom voelt vanaf het eerste contactmoment.  Dat is The Power of Being You!

RSM is sinds 2017 de snelst groeiende accountants- en belastingadviesorganisatie van Nederland, met momenteel 8 vestigingen en 600 medewerkers in Nederland. Wij geloven dat door onze expertise op het gebied van accountancy, belastingadvies en advisering op financieel-economisch en strategisch gebied, wij onze klanten optimaal kunnen adviseren binnen elke markt. Niet alleen in Nederland zijn we actief, we zijn aangesloten bij ons RSM International netwerk zodat we ook kunnen samenwerken met collega’s over de hele wereld. Groot genoeg om alle relevante vakinhoudelijke kennis & vaardigheden toe te passen, maar ook klein genoeg om te profiteren van de korte lijnen binnen RSM.

Locaties: Alkmaar, Amsterdam, Eindhoven, Heerlen, Hoofddorp, Maastricht, Rotterdam en Utrecht.

Website: http://www.rsm.global/netherlands/nl/werken-bij-rsm

 

Kennismaken?

Als je geïnteresseerd bent in een stage of startersfunctie binnen onze organisatie, check onze website of neem contact op met:

 

Regio Randstad

Amusu Okamoto via aokamoto@rsmnl.nl of bel naar 06 14 42 99 24

 

Regio Noord-Brabant & Limburg

Amarah Juana via ajuana@rsmnl.nl of bel naar 06 82 61 12 47

 

Kijk ook op onze website voor de actuele vacatures: www.rsmnl.com  RSM maakt gebruik van verschillende social mediakanalen onder de naam RSM nl. Via deze kanalen delen onze mensen kennis en persoonlijke ervaringen.