Project Description

De Pereira Way is een manier van denken; ‘divergent’ denken, een positieve kijk. Naar de ideale oplossing zoeken en hard werken om daar te komen met respect voor de fiscale wet- en regelgeving. Het is mogelijkheden zien, in plaats van beperkingen, pragmatische oplossingen in plaats van complexe problemen. Pereira Consultants zijn creatief, ze houden het persoonlijk en authentiek en hebben de genialiteit en het lef om het complexe simpel te maken.

Wij zijn een excellente belastingadvies-boutique, die hoogwaardige, creatieve en pragmatische maatoplossingen biedt aan bedrijven en personen, nationaal en internationaal, die een individuele aanpak en persoonlijke begeleiding wensen.

De cultuur is informeel en persoonlijk; samen gaan voor het beste resultaat. De organisatie is flexibel en geheel gestuurd door de behoefte van de cliënt. Cliënt-teams vormen zich rondom deze behoefte en werken volledig geïntegreerd samen. Adviseurs werken aan verschillende opdrachten waarbij zij kennis uitwisselen en van elkaar leren teneinde de cliënt altijd van het beste advies te voorzien. Zij bouwen langdurige relaties op met hun cliënten en collega’s.

Pereira biedt zeer uitdagend werk en professionele vrijheid die creatief denken en kennisdeling stimuleert.

Spreekt jou dit aan? Wat drijft jou? We nodigen je graag uit om elkaar beter te leren kennen.

Kennismaken kan op verschillende manieren. Wil je sfeer komen proeven en ook nog wat opsteken? We organiseren in samenwerking met de studieverenigingen ondernemende middagen met een borrel ter afsluiting. Elk voorjaar is er een Business Course in Lapland; een onvergetelijke ervaring waar jij jezelf beter leert kennen, en wij jou.

Wij bieden een prachtige uitdaging aan zelfbewuste adviseurs. Met zeer uiteenlopende opdrachten voor selecte cliënten in binnen- en buitenland krijg je een uitstekende ‘training-on-the-job’, aangevuld met een vaktechnisch en persoonlijk opleidingsplan, zowel in- als extern. Je kunt ons altijd benaderen via onze website en de afdeling HR: Mirjam.van.der.Kooij@pereiraconsultants.com. Wij kijken er naar uit jou te ontmoeten.