Project Description

Kab Accountants & Belastingadviseurs

 

Succes maak je samen! Onze kracht ligt dan ook in intensieve samenwerking. Niet alleen binnen iedere vestiging, maar ook regionaal. Kab is een accountantskantoor met ambitie en passie. Én met regelmatig mooie vacatures! Wij zijn continu in beweging en bieden ruimte voor ontwikkeling. Kom je bij ons werken, dan ontwikkel je je als persoon en als vakspecialist. Bovendien krijg je de mogelijkheid om mee te bouwen aan onze organisatie.

Over Kab

Wij adviseren al jaren met succes het regionale mkb, vrije beroepsbeoefenaars en non-profitorganisaties. Wij begeleiden ondernemers van A tot Z en zorgen dat zij het beste resultaat behalen. Met ruim zestig adviseurs en vakspecialisten, verdeeld over drie vestigingen, is een goed advies altijd dichtbij. Alles uiteindelijk met één doel: verbetering van het resultaat van de klant.

Ontdek hoeveel jij kunt betekenen bij Kab

Wij zorgen dat niet alleen ondernemers het beste resultaat behalen: dit willen we ook voor onze medewerkers. Jouw kennis en ambitie volledig tot zijn recht laten komen binnen onze organisatie: dat is ons doel.  Bij ons krijg je dan ook alle vrijheid om de richting te kiezen die het beste bij jou past. Langdurige relaties vinden wij erg belangrijk en wij investeren graag in jou als medewerker. Zo zijn we samen succesvol.

Meer dan werk alleen

Samen op pad, om je collega’s nog beter te leren kennen. Gezellig met elkaar borrelen of barbecueën, met de kinderen Sinterklaas vieren of lekker sportief bewegen. Ook dat is werken bij Kab: op andere manieren samenkomen en praten over onderwerpen die niets met werk te maken hebben. Gewoon even lekker genieten.

Zoek je een uitdagende baan? Dan is Kab misschien wel jouw ideale werkgever.

Kijk op werkenbijkab.nl voor onze actuele vacatures.