Project Description

Bij EY werk je aan mooie, complexe projecten en krijg je te maken met de allernieuwste ontwikkelingen. De wereld waarin we werken verandert snel. En dat geldt dus ook voor de vragen die aan ons gesteld worden. Standaardantwoorden en ­oplossingen bestaan niet meer.

Daar moet je mee kunnen omgaan. Daarom kijken we bij EY niet alleen naar je studierichting, maar ook naar je persoonlijkheid. Wie ben je en wat neem je mee? Samen ontdekken we waar je talenten liggen, zodat je je bij ons kunt ontwikkelen tot de beste versie van jezelf.

Je krijgt bij ons veel zelfstandigheid, maar je werkt ook in een team, met leuke, betrokken collega’s die elkaar inspireren. Eén ding is zeker: je raakt hier nooit uitgeleerd. Je ontwikkelt jezelf door de diverse projecten die we doen voor onze opdrachtgevers en door de trainingsmogelijkheden die we aanbieden in onze (digitale) collegebanken.

Wil je kennismaken? Dat kan op talloze manieren. Het belangrijkste? Ben jezelf en laat zien wat bij je past en wat je wilt.

Bring yourself. Build your future.

Building a better working world
Samen met ruim 280.000 medewerkers wereldwijd helpen we onze opdrachtgevers met het tackelen van de grootste uitdagingen. Hoe we dit aanpakken? Door het stellen van ‘better questions’. Want hoe beter de vraag, hoe beter het antwoord. En van die betere antwoorden gaat de wereld beter werken. Dat is uiteindelijk ons hogere doel. Alles wat we doen ­ ieder advies, elke administratieve controle, ieder contact met een klant, een collega of de buitenwereld ­ draagt daaraan bij.

Het werk wat we doen is erg divers. Dat komt omdat we werken met verschillende klanten – van start-ups tot Fortune 500 bedrijven. We zijn gespecialiseerd in Assurance, Tax, Transactions en (Tech) Consultancy. Ontdek hieronder wat de services inhouden:

Assurance Betrouwbare (financiële) informatie is van onschatbare waarde voor ondernemers, managers en toezichthouders. Het schept duidelijkheid en geeft vertrouwen. We analyseren de gegevens achter de bedrijfsactiviteiten van onze klanten zodat er een duidelijk beeld is van hun prestaties.

Tax We zijn voor onze klanten de gids door het fiscale landschap: we helpen ze om hun fiscale positie te beheersen en te voldoen aan verplichtingen op het gebied van wet­ en regelgeving en rapportage.

Transactions Hier gaat het om het strategisch omgaan met vermogen en transacties. We helpen onze klanten om hun strategische bedrijfsdoelstellingen te behalen door te kopen, verkopen, fuseren of herstructureren.

(Tech) Consultancy Samen met onze klanten werken we aan strategische veranderingen en nieuwe, innovatieve manieren van denken. Daarbij is technologie vaak de sleutel tot het succes van een organisatie.

Highest performing teams
Bij EY kijken we niet naar hoe oud je bent, of je man of vrouw bent, waar je ouders vandaan komen of dat je op mannen of vrouwen valt. We geloven dat iedereen iets eigens toevoegt aan onze teams. Onze highest performing teams gebruiken dan ook elk talent en elk inzicht om zo de beste waarde toe te voegen voor onze opdrachtgevers. Daarom zoeken we altijd mensen met verschillende achtergronden, talenten én vooropleidingen. We koesteren de verschillen, juist omdat we geloven dat die verschillen elkaar kunnen aanvullen en versterken. Dus wees vooral kritisch vanuit jouw denkwijze en overtuiging. Dat maakt ons innovatief en vernieuwend.

Ontwikkeling
Bij EY investeren we voortdurend in je ontwikkeling. We begeleiden en coachen je, zodat je het beste uit jezelf kunt halen. Je wordt onderdeel van onze internationale structuur, opgericht om onze opdrachtgevers optimaal te bedienen. Ons wereldwijde netwerk biedt je de mogelijkheid om je breed te ontwikkelen en ervaring op te doen waar je je leven lang profijt van zult hebben. Wij hebben een hoogstaand opleidingsprogramma, met zowel nationale als internationale trainingen.

Nieuwsgierig?
Wil je meer weten over EY Tax? Klik hier. Ook vind je op onze website informatie over de mogelijkheden voor jou als student of (bijna) starter. Staat het antwoord op jouw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op via onderstaande contactgegevens.

Heb je vragen, neem dan contact op met Charlotte Pijnenburg via +31 6 21251359 of via email charlotte.pijnenburg@nl.ey.com